Algemene voorwaarden

Als je een afspraak voor een massage maakt ga ik ervan uit dat je kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Rilana Masseuse houd zich het recht voor om zonder opgave van reden een afspraak te weigeren en of te annuleren.

Mijn telefoon staat op stil als ik aan het behandelen ben en zou het fijn vinden als jou telefoon ook op stil staat tijdens de afspraak.

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens voor zorg dragen. Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt er van je verwacht dat je vlak voor de behandeling hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseuse prettig om te werken maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. Gelieve geen parfum te gebruiken.

Let op! Bij een sport taping dien je de huid te ontharen i.v.m. de hechting van de tape en het voorkomen van de ontstekingen van de haarzakjes.

Het bad textiel wat gebruikt wordt tijdens de massage is eigendom van Rilana Masseuse. Indien je liever eigen badhanddoeken mee wil brengen is dat geen probleem.

Voor elke 1e (sport) massage wordt er een kleine anamnese afgenomen (deze krijg je bij de afspraak boeking in je mail en op locatie) om er zeker van te zijn dat u gemasseerd kunt worden. Bij medicijn gebruik moet de massagebehandeling soms worden aangepast. Geef altijd aan welke medicijnen u gebruikt en wat het doel daarvan is.

Indien Rilana Masseuse niet volledig of verkeerd is ingelicht over de gezondheid van de cliënt, kan Rilana Masseuse niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel ten gevolge van een uitgevoerde massage. Rilana Masseuse kan niet aansprakelijk worden gesteld voor medische en/of andere kosten en afspraken die hieruit voortkomen.

Geef te allen tijde aan als je een allergie hebt!

Je mag niet gemasseerd worden wanneer er sprake is van koorts, griep, ziekten met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaatziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antibiotica en ontstekingsremmers. Raadpleeg bij twijfel eerst een arts!

Afhankelijk van de ernst van een aandoening en locatie, mag je niet gemasseerd worden bij o.a. open wonden, ontstekingen, traumatische aandoeningen, gebruik van antidepressiva en ernstige spataderen. Raadpleeg bij twijfel eerst een arts!

Let op: Ik ben géén arts. Ik wil en kan geen diagnoses stellen. Massages kunnen nooit een vervanging zijn voor een medisch advies. Bij aanhoudende klachten dien je te allen tijde een arts te raadplegen of als ik twijfel stuur ik je door naar een andere specialist.

Indien je onder behandeling bent van een arts, specialist of therapeut, dan is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een (sport) masseur.

De massages die worden gegeven, hebben niks met erotiek of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en – of gedragingen doen, dienen de gereserveerde behandeling/tijd te betalen en worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.
Je dient jou slip aan te houden op de massagebank en wordt afgedekt met een handdoek.
Er worden onder geen enkele voorwaarden erotische massages gegeven, dit is ook niet bespreekbaar.

Indien je te laat op de afspraak komt, kan de afspraak alleen doorgaan als Rilana Masseuse voldoende tijd heeft om de behandeling uit te voeren of je kunt een nieuwe afspraak maken. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken wordt er 50% van de door jou gekozen behandeling doorberekend. Het is de cliënt toegestaan om de behandeling bij verhindering om een iemand anders in zijn of haar plaats naar de behandeling te laten gaan.

Rilana Masseuse kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Wanneer er schade wordt aangebracht aan het gebouw of voorwerpen ontvreemd worden, zullen de herstel- of reinigingskosten aan de cliënt worden doorberekend.

De betaling dient ter plekke contant of via mobiel bankieren te geschieden. Prijzen op de site van Rilana Masseuse zijn inclusief 21% BTW. Je ontvangt een factuur achteraf, indien wenselijk. Er is geen pinbetaling mogelijk!

De medische en persoonlijke gegevens worden niet zonder jouw toestemming gedeeld met derden.

Voor een behandeling is het erg fijn dat je op tijd aanwezig bent.

Bedankt voor het lezen van de voorwaarden, ik wens je een leuke, fijne ervaring bij Rilana Masseuse.