Zwangerschaps massages

Laatste loodjes.. Deze zwangerschapsmassage doe ik door middel van een warmwaterkussen.

 

Een warmwaterkussen is een heerlijk kussen dat gebruikt wordt tijdens deze massage. Tijdens deze massage ligt u op een waterkussen dat gevuld is met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

 

Ik masseer door mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het kussen te bewegen met behulp van massageolie. Door de druk van uw lichaam op het waterkussen geeft dat een zeer aangenaam gevoel.

 

Deze behandeling is ideaal aangezien het tijdens de zwangerschap lastiger is om op uw buik te liggen. Deze massage helpt te ontspannen en kan helpen om klachten te verminderen. Bovendien bevordert deze massage de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Wat ook goed is voor de huid en mogelijk striae kan tegen gaan.

 

Deze massage is een weldaad bij mensen die gespannen, emotioneel, moe, koud, spierpijn en pijn hebben. Bij deze massage worden uitsluitend massage oliën ingezet van 100 % natuurlijke oliën.