Ontspannende massages

Het tot rust komen van je lichaam en geest. Door bepaalde massage technieken in te zetten ervaart je een totale ontspanning/beleving. Ik werk uitsluitend met 100% natuurzuivere (massage)oliën, namelijk vette plant oliën die 100% natuurzuivere essentiële oliën bevatten.


Nieuw! Warmwaterkussenmassage


Een warmwaterkussen is een heerlijk kussen dat ingezet kan worden tijdens een massage.

 

Tijdens deze massage ligt u op een waterkussen dat gevuld is met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Ik masseer door mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het kussen te bewegen met behulp van massageolie. Door de druk van uw lichaam op het waterkussen geeft dat een zeer aangenaam gevoel.

 

Deze massage is een weldaad bij mensen die gespannen, emotioneel, moe, koud, spierpijn en pijn hebben.

 

Deze massage is ideaal als u het niet fijn vindt om op uw buik te liggen of als dat door lichamelijke omstandigheden niet mogelijk is. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten, ouderen en zwangere vrouwen. Deze massage helpt te ontspannen en kan helpen om klachten te verminderen. Bovendien bevordert deze massage de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Wat ook goed is voor de huid en mogelijk striae kan tegen gaan.